Kindercoach Delft

Een betrouwbare en invoelende kindercoach in Delft

Ben je op zoek naar een kindercoach in Delft, die zowel jouw kind als jou als ouder kan ondersteunen en adviseren? Wil jij beter leren communiceren met je kind of leren hoe je om moet gaan met gedragsproblematiek? Wordt je kind gepest of heeft hij of zij moeite om mee te komen op school? Dan kan ik je misschien verder helpen. Als kindercoach in Delft bemiddel ik tussen ouder en kind, maar bied ik ook hulp in het schooltraject. Wist je dat ik bovendien aan coaching met paarden doe?

Wat doe ik als kindercoach in Delft?

Als kindercoach in Delft ondersteun ik jou en je kind bij alle uitdagingen, die het ouderschap met zich meebrengen. Ik geef vrijblijvende adviezen en leer jullie beter communiceren over jullie verwachtingen en wensen. Veel problemen tussen ouder en kind ontstaan door een verstoorde communicatie. In deze drukke en veeleisende tijd hebben we vaak niet genoeg tijd voor elkaar om tot de kern te komen en echt te luisteren naar de behoeftes van de ander. Bovendien kan ik je kind helpen met persoonlijke problemen, die hij of zij misschien niet makkelijk met jou als ouder bespreekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pesten of vragen over seksualiteit.

Werken aan zelfvertrouwen en faalangst

Heeft jouw kind last van faalangst? Voelt je kind zich vaak onzeker of angstig? Dan kan ik als kindercoach in Delft samen met jouw kind aan de slag om zijn of haar gevoel van eigenwaarde te vergroten. Wat inspireert je kind, welke uitdagingen zijn er en welke gevoelens roepen deze uitdagingen op? Samen werken we aan meer zelfvertrouwen en meer regie om angstige gevoelens te voorkomen. We gaan in op wensen en verlangens, maar ook op verantwoordelijkheid en structuur. Als kindercoach in Delft kies ik een persoonlijke benadering. Ik ben ook coach in Delft voor ouders, die zelf willen leren hoe ze het zelfvertrouwen van hun kind een boost kunnen geven.

Kindercoach Delft

Leg contact met een ervaren kindercoach in Delft

Twijfel je of ik de aangewezen persoon ben om je te helpen met de uitdagingen, waar jij of je kind tegen aanlopen? Neem dan gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken en te kijken of er een match is. Bij coaching is het onderlinge contact en vertrouwen essentieel en een kennismakingsgesprek kan dan ook een fijne manier zijn om elkaar te leren kennen. Stuur mij gerust een e-mail of waag een belletje om te kijken of wij samen tot oplossingen kunnen komen en kunnen werken aan zelfvertrouwen en geluk.

Menu