(Jong) Volwassenen

De beste versie van jezelf

Balans, zelf vertrouwen, inzicht in wie je bent en wat je beweegt, in contact zijn met je gevoel, blij met wie je bent en de mogelijkheid zelf je oplossingen te vinden. Dat zijn de elementen die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te zijn.

Als je vast loopt in je studie, op je werk of in je privéleven, je gehinderd wordt door (faal)angst, je hoofd overuren draait en je moeite hebt met het stellen van grenzen dan is die balans vaak ver te zoeken. Dan kun je wel wat hulp gebruiken. Het coachen met paarden biedt daarbij een oplossingsgerichte ervarende manier van coachen, die je kan helpen die balans weer te vinden.

In een gesprek met jou ga gaan we samen op zoek naar wat je nodig hebt. Dat vormt de basis voor de opdracht die ik je met of naast het paard geef. Niets is daarbij goed of fout. Je mag ervaren wat er gebeurt. Door het stellen van de open vragen help ik je daarbij inzicht te krijgen in jezelf en de oplossing te vinden die het beste bij jou past. Je kunt daarbij verschillende oplossingen uit proberen en ervaren wat voor jou het beste werkt.

Wil je het eens ervaren? Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Menu