Ervaringen

Hieronder kunt u lezen hoe anderen mij coaching hebben ervaren.

Schrijf een nieuwe review

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
4 berichten.
JS JS uit Leidschendam schreef op 30 december 2021 om 18:38
Mijn dochter heeft paardencoaching gevolgd bij Monique. Mijn dochter had problemen met het omgaan met boosheid en durfde niet voor zichzelf op te komen. Na een aantal sessies met Monique en Hugo (de pony) merkten we al zeer veel verschil. Ze was rustiger en kon een stuk beter met haar emoties omgaan. Monique is een fijne en rustige vrouw die echt de tijd voor je neemt. Mijn dochter is nu al een halfjaar klaar maar heeft het er nog veel over. Absoluut aan te raden.
Rubienne de Prez Rubienne de Prez uit Schipluiden schreef op 8 januari 2021 om 14:38
Mijn paardencoach ervaring bij Monique heb ik ervaren als vernieuwend en zeer treffend. Ik vond het best wel spannend om met het gekozen paard te gaan werken, omdat dit voor mij nieuw was. Monique begeleidde mij kundig door de door mij gekozen thematiek heen en het is te merken dat zij een grote liefde heeft voor de paarden en het begeleiden van mensen hierin. Als je vastloopt in je leven, of als er een vraagstuk is waar je graag helderheid over zou willen, dan zou ik je een paardencoach sessie bij Monique zeker aanbevelen.
hans hans uit delft schreef op 4 januari 2021 om 21:04
het is alweer een tijdje geladen mijn eerste ervaring met jou en paarden coaching ,als je het niet gewent bent om samen met een onbekend dier om te gaan is dat vreemd je weet niet wat je kan verwachten .en ik vindt paarden groot en een beetje eng. Volgens mij ging het goed had wel contact met het paard maar had zeker niet de regie, ben ik niet gewend, heb graag de teugels in handen. Het was een mooie ervaring ook door jou Monique je bleef rustig vriendelijk en stelde mij op het gemak, bedankt daarvoor. Wil er graag met je over hebben ben zelf jobcoach maar dit is andere koek zeer interessant wat mens en paard en paard en mens voor elkaar kunnen betekenen tot gauw groet hans
Ali Yahye Ali Yahye uit Rotterdam schreef op 14 december 2020 om 10:43
Op aanraden van en onder begeleiding van Monique de Prez, heb ik mij op een zondagmiddag met een sceptische houding laten coachen door een paard. Ik had geen flauw idee wat me te wachten stond. Na een kort gesprek, vroeg Monique mij of ik het paard van de ene plek naar een andere plek wilde begeleiden. Met een zekere spanning en aarzeling ben ik op het paard af gegaan om hem te begeleiden. Dat lukte voor geen meter: het paard bleef staan of ging zijn eigen gang. Ik vond het lastig om een leiding te geven en te laten doen wat ik wilde dat hij zou moeten doen. De vragen die Monique er over stelde zette mij aan het denken over hoe ik dingen doe en wat ik nodig heb om meer vertrouwen en zelfverzekerdheid te voelen, waardoor ik bij de tweede poging het paard beter kon begeleiden. Deze dag heb ik geleerd dat de relatie tussen paard en mensen veel dieper van aard is dan ik had gedacht. Daarnaast hebben het gesprek en vooral de vragen van Monique, bevestigd dat ik met meer zelfvertrouwen de uitdagingen van het leven tegemoet kan gaan.
Menu