Coach Delft

Een ervaren coach in de omgeving van Delft

Als coach help ik mensen om vooruit te komen. Heb je een uitdaging? Ben je het overzicht kwijt of heb je een luisterend oor nodig om je gedachten te ordenen? Dan ben je bij mij op de juiste plek. Coaching is de manier om gedrag en denkwijzen effectief en blijvend te veranderen en daadwerkelijk te bouwen aan de weg naar een bewuster leven. Weet je wat jou drijft en inspireert? Voel jij wanneer je over je grenzen gaat? Met coaching kun je werken aan gedragingen in de werk en privésfeer, maar ook aan de relatie met je partner of kinderen. Ben je op zoek naar een coach in Delft? Twijfel dan niet om contact met me op te nemen.

Een coachingstraject bij een professionele coach in Delft

Iedereen mag zich tegenwoordig coach noemen. En het feit dát iemand zichzelf coach noemt, wil niet zeggen dat hij of zij over de certificaten en levenservaring beschikt, om je daadwerkelijk verder te helpen met de uitdagingen waarmee je worstelt. Als coach in Delft hecht ik daarom veel belang aan professionaliteit en verwachtingsmanagement. Ik probeer mij altijd open en eerlijk op te stellen en gezamenlijk een stappenplan voor het coachingstraject uit te stippelen. Ben je ervan bewust, dat coaching tijd kost. Het gaat hier om een duurzame gedragsverandering en daar gaat tijd overheen. Heb geduld en vertrouwen en dan weet ik zeker dat we samen veel kunnen bewerkstelligen.

Wat doe ik als coach in Delft?

Een coach in Delft heeft een heleboel werkzaamheden, maar mijn belangrijkste taak is toch wel om je zelfvertrouwen te vergroten en betere communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Waar heb jij behoefte aan? Kun je wel bij je gevoel en voel jij je zeker genoeg om jouw wensen over te brengen aan anderen? Als coach in Delft help ik je om beter om te gaan met werkdruk en stress, je energie terug te vinden en je onzekerheden te overwinnen. We gaan samen aan de slag om prioriteiten te stellen en een groter gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen. Ik luister naar jouw wensen en naar wat wil jij bereiken met het coachingstraject.

Coach Delft

Kindercoach en coachen met paarden

Naast coach ben ik ook kindercoach in Delft en doe ik aan coaching met paarden. Ik help kinderen met de uitdagingen waarmee zij worstelen en begeleid hen in hun schooltraject. Ook werken we samen aan zelfvertrouwen en het omgaan met stress. Bij coaching met paarden gebruik ik de aard van het paard om de uitstraling en spanning van mensen beter te begrijpen. Coaching met paarden kan namelijk leiden tot nieuwe inzichten.

Menu