Aanbod

Krijg antwoord op jouw vraag….

Samen met mij en een paard krijg je onder begeleiding antwoord op jouw (levens)vragen. Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben. Laat het gewoon gebeuren…veilig en zonder oordeel. De ervaring die je opdoet is een ervaring en inzicht voor het leven! 

Coaching voor kinderen

Kinderen kunnen spelenderwijs en op een ontspannen veilige manier leren omgaan met emoties, sociale vaardigheden verbeteren, zelfvertrouwen vergroten, positief zelfbeeld ontwikkelen, eigen oplossingen vinden, gevoel van eigen waarde vergroten. Zicht krijgen op eigen mogelijkheden en onmogelijkheden en hoe hier mee om te gaan.

Volwassenen

Ik begeleid volwassenen bij het krijgen van inzicht in waar ze op vast lopen, bij het vinden van balans, bij het beter in contact komen met hun gevoel en de kern van wie ze zijn. Ik kan je helpen als je vast loopt op je werk, moeite hebt met grenzen stellen, op zoek bent naar meer rust in je hoofd of angst en onzekerheid wil aanpakken.

Werkwijze

Wanneer je voor een coachsessie bij mij komt, zal ik je vragen een concrete opdracht met een paard uit te voeren. Aan de hand van hoe dit gaat, hoe het voor je is en hoe het paard op je reageert, gaan we in gesprek.

Ik geef je vooral observaties terug. Door middel van ‘open vragen’ komt je eigen antwoord aan het licht. De sessies zijn actief, ontspannen en praktisch van aard. Ik begeleid je in je eigen proces, vooral door je te laten oefenen en te laten ervaren.

Voor je kind maak ik, na een kennismakingsgesprek en een intake een plan van aanpak. Hierin komen de doelen die we samen hebben benoemd terug. Ik begeleid je kind bij het bereiken van die doelen met gerichte oefeningen. Tijdens en/of na afloop evalueren we hoe het gaat en waar we nog aan kunnen werken.

Tarieven

Kennismakingssessie€ 35,-
Volwassen per sessie€ 95,-
Kinderen per sessie€ 75,-
Meestal heb je genoeg aan 3 tot 4 sessies
Menu